fbpx

Standaard Koffiemeubel

Op zoek naar een koffiemeubel voor bedrijven? Onze standaard koffiemeubels zijn vaste modellen koffiekasten die zeer geliefd zijn bij bedrijven en instellingen.

De standaard koffiemeubels leveren we al vanaf 1 stuk. Daarnaast zijn onze standaard modellen koffiekasten ook zeer goed seriematig te produceren. Bijvoorbeeld voor de plaatsing van koffiekasten op iedere verdieping of afdeling van de organisatie.

De standaard modellen koffiekasten kunnen worden gemaakt in verschillende houtdesigns en kleuren. Ook kun je de indeling van het koffiemeubel aanpassen. Daardoor heb je een grote keus in de uitstraling en de praktische toepassing.

 

 

Ontwerp

De verschillende modellen koffiekasten zijn allen unieke ontwerpen die alleen te krijgen zijn via Koffiekasten.nl. Vanuit onze studio worden de ontwerpen gemaakt en ontwikkeld. De standaard koffiemeubels zijn populaire modellen. Wanneer we weten dat voor een specifiek model een grote vraag is, dan ontwikkelen we het koffiemeubel seriematig. Alle koffiemeubels zijn getest, doorontwikkeld en voldoen aan alle specificaties om uw koffieapparaat goed en praktisch te kunnen plaatsen.

Het voordeel van onze standaard modellen is dat we werken met een vaste maatvoering, waardoor we snel en efficiënt kunnen produceren. Dit betekent dat we snel kunnen leveren en de prijs scherp kunnen houden.

BASIS KAST HOOG

 • 110 x 60 x 65 cm (hxbxd)
 • Volkern blad met kabel doorvoer bestand tegen vocht
 • 4 ingrediëntenvakken
 • 2 bekerdispensers
 • 1 schap t.b.v. opbergen toebehoren koffiemachine/ ingrediënten
 • Op stelpootjes voor het waterpas zetten t.b.v. koffiemachine
 • Ruimte achter kast t.b.v. monteren waterfilter

 

Kosten:
Wit / zwart / uni kleur            € 651,- excl. Btw.
Houtstructuur                    +   € 42,- excl. Btw.

Basis Kast Laag

 • 87 x 60 x 65 cm (hxbxd)
 • Volkern blad met kabel doorvoer bestand tegen vocht
 • 4 ingrediëntenvakken
 • 2 bekerdispensers
 • 1 schap t.b.v. opbergen toebehoren koffiemachine/ ingrediënten
 • Op stelpootjes voor het waterpas zetten t.b.v. koffiemachine
 • Ruimte achter kast t.b.v. monteren waterfilter

 

Kosten:
Wit / zwart / uni kleur            € 630,- excl. Btw.
Houtstructuur                    +   € 42,- excl. Btw.

Afleveren meubel

Het meubel wordt bezorgd, uitgepakt en op zijn plaats gezet. Transporteur neemt verpakkingsmateriaal mee. Het meubel is gelijk klaar voor gebruik.

Afleverkosten € 95,- excl. Btw. Afhalen van het meubel te Ede is ook mogelijk en uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

Wij plaatsen geen koffiemachines en sluiten deze ook niet aan.

Extra informatie

Al onze koffiemeubels worden met liefde geproduceerd door ervaren interieurbouwers. Onze vakmensen gaan speciaal voor u aan de slag wanneer u het meubel heeft uitgekozen. Ons meubilair wordt gemaakt van duurzaam hout voorzien van het FSC keurmerk. Zodra het meubel gereed is wordt met u een afspraak gemaakt voor de plaatsing. Dit is vaak in combinatie met de leverancier van de koffiemachine, zodat de monteur van de leverancier de aansluitingen en het afstellen van het koffie apparaat kan verzorgen.

Advies & tekening

Wanneer u niet precies weet of een standaard koffiemeubel past in de ruimte op uw bedrijf of u wilt deskundig advies over het design of praktische toepassing, dan maken we graag een afspraak. Deze afspraak is volledig kosteloos. We meten de ruimte voor u op, we bespreken de wensen en geven een advies. Ook is het mogelijk om een 3D tekening te laten maken, zodat u vooraf precies weet hoe het meubel eruit gaat zien. Het maken van deze is niet kosteloos, maar het is absoluut een aanrader om te doen.

Koffiemeubel op maat

Vanuit onze studio ontwerpen we koffiemeubels op maat. Dat betekent dat we kunnen werken met alle materialen zoals hout, staal, glas, enz. Dit kunnen we combineren met onder andere signing en ledschermen. Daarnaast kunnen we de maatvoering volledig aanpassen naar hetgeen wenselijk is. Dit doen we voor een enkele koffiekast, maar we houden ons ook bezig met grote projecten zoals volledige koffiepantries inclusief het meubilair of seriematige koffiemeubelen voor koffieleveranciers. U kunt bouwen op ons vakmanschap, onze kennis van materialen, toepassingen van meubilair binnen zakelijke omgevingen en de technische vereisten voor het plaatsen van uw koffie apparatuur.

 

Koffieleveranciers

Speciaal voor koffieleveranciers hebben we een aantal eigen lijnen ontwikkeld. Dat betekent dat we samen een design ontwerpen voor de koffiemeubels die het beste past bij uw klantengroep. De ontwerpen voor de koffiekasten voor iedere koffieleverancier uniek en worden enkel voor het koffiebedrijf en haar klanten gebruikt. Lees meer

Bedrijven

Koffie is een belangrijke motor bij ieder bedrijf. Er bestaan veel soorten koffiemachines, met elk een eigen specificatie. Belangrijk is dat een koffiemeubel voor bedrijven niet alleen geweldig staat in het interieur, maar ook goed past bij de koffieautomaat. Daarnaast moet het materiaal bestand zijn tegen water en er zijn met doorvoeren voor het stroom en water. Lees meer