fbpx

Koffiemeubilair op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk koffiemeubilair voor bedrijven. Vanuit onze studio wordt het ontwerp gemaakt, volledig aangepast op uw gewenste styling en maatvoering. We werken met hoogwaardige duurzame materialen zoals FSC hout, staal en glas. We hebben een ruime keuze uit meer dan 500 houtsoorten, toepassingen van staal en de soorten glas. Ook kunnen de koffiemeubels worden voorzien van signing en beeldschermen zodat het er niet alleen geweldig uitziet, maar ook aansluit op uw corporate identity.

Ons koffiemeubilair is speciaal ontwikkeld voor professionele koffiemachines binnen bedrijven en organisaties. Ons meubilair is standaard voorzien van uitsparingen voor zowel water als stroom. Daarnaast plaatsen we desgewenst bekerdispensers, droesopvangbakken en opbergruimte voor ingrediënten. Wanneer u gebruik maakt van verse melk in uw koffiemachine dan plaatsen we een minikoelkast, zodat de ingrediënten vers blijven.

Iedere koffiekast, koffiemeubel of complete koffiepantry wordt door onze interieurbouwers met liefde voor u gemaakt en geplaatst. Dus wilt u graag een mooi koffiemeubel dat past bij uw wensen, dan gaan wij graag voor u aan de slag.

 

 

Ontwerpfase

Een aantal factoren die belangrijk zijn voor het maken van het juiste ontwerp koffiemeubel zijn uw eigen smaak, de beschikbare ruimte, de gebruikstoepassing en de specificaties van de koffiemachine. Stap voor stap nemen wij u mee in het ontwerpproces waarin we een keuze maken uit de materialen en design. Vervolgens gaan we de technische vormgeving doen en zorgen we dat alles klopt. Tot slot maken we voor u een 3D tekening, zodat u precies weet hoe uw maatwerk koffiemeubel eruit gaat zien. Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is, gaan wij voor u aan de slag.

Grootte & aantal

Een koffiemeubel op maat laten maken kan voor ieder model en vanaf een stuk. We hebben een aantal standaard modellen en designs, maar wanneer je net even iets anders wilt dan maken we dat voor je op maat. Daarnaast maken we volledige koffiepantries en richten we inhouse barista’s in, compleet met meubilair, aankleding, verlichting en signing. Ook ontwikkelen we seriematige koffiemeubels voor grote organisaties, waarbij op iedere afdeling een koffiemeubel of koffiepantry geplaatst wordt. Wij verzorgen dan het ontwerp, productie, plaatsing van de meubels en het projectmanagement.

Echt speciaal

Koffie is belangrijk in iedere organisatie en het koffiemeubel is vaak de pleisterplaats van de organisatie. Het is veelal een echte blikvanger in een bedrijf en tegenwoordig worden de flexplekken rondom een koffie automaat gesitueerd. Het moet er goed uitzien, dat vooral. Daarnaast is het belangrijk ook dat het meubel vooral praktisch is, eenvoudig schoon te houden is en dat je goed je ingrediënten, kopjes of bekertjes kwijt kunt. Het is onze specialiteit om mee te denken, te schetsen en te ontwerpen, zodat er een mooi ontwerp ontstaat voor de belangrijkste motor van de dag! Binnenkort maar eens een kop koffie drinken met elkaar?

 

Henk van der Weijden

Directeur Crossbow Coffee

Crossbow werkt met een eigen ontworpen serie koffiekasten en desgewenst worden de koffiecorners op maat voor onze opdrachtgevers ontworpen. Fijn is dat je met een leverancier werkt die weet wat er nodig is om een koffie apparaat goed te presenteren en welke zaken facilitaire zaken belangrijk zijn.

 

www.crossbowcoffee.nl

Lisette de Jong

Directeur Youngwise

Koffie is een belangrijke motor in zakendoen. We hebben een prachtige Jura bonenmachine en die wilden we prominent in ons kantoor gepresenteerd hebben. In korte tijd is ons koffiemeubel gerealiseerd die voor ons op maat is gemaakt helemaal naar onze wensen.

 

www.youngwise.nl

Kassing de Raaphof

Koffiekast op maat

Speciaal voor Kassing de Raaphof hebben wij een koffiemeubel op maat ontworpen. Het ontwerp werd gepresenteerd in een 3D tekening. Het meubel is gemaakt van watervast hpl met eikenhout decor en voorzien van speciale ingrediëntenbakken en afvaldoorvoeren.

Stef Reimer

De Basis Doorn

Voor De Basis Doorn hebben wij een speciaal koffiemeubel op maat ontworpen.

Saskia Winkelman

General Manager bij Becx Verhuur B.V.

Thijs Bosgoed

Founder BuyBay

Parsa Tashacori

Manager Design & Engineering bij Bekaert

Speciaal voor Bekaert Assen hebben wij een koffiemeubel op maat ontworpen.

SVO Vakopleiding Food vestiging Houten

Restaurette Schierzicht Lauwersoog

Thorbecke college Prinsenlaan Rotterdam

VRU Brandweerpost NIeuwe Ter Aa

Jurjen Jonker Heerenveen

Cijfermeester Heerenveen

Inovum zorgorganisatie Loosdrecht