fbpx

Koffiemeubels voor de koffiebranche

Ons specialisme is het ontwerpen, vervaardigen en het plaatsen van koffiemeubels, koffiekasten of koffiepantries. Veel van onze opdrachten gaan in samenwerking met verschillende koffieleveranciers. Wij begrijpen als geen ander dat het maken en verkopen van een koffiemeubel niet uw corebusiness is, maar dat u hiermee extra service wilt bieden voor het leveren van een hoogwaardig koffiemeubilair. Immers wordt daarmee de presentatie van uw koffiemachine en de koffiebeleving van uw klant compleet. Als onderdeel van uw totale koffieconcept zijn wij uw serviceleverancier!

Eigen meubellijn

Het ontwikkelen van een eigen koffiemeubellijn voor koffieleveranciers is iets wat vaak wordt gedaan. Daarmee heeft u een eigen signatuur qua vorm en maatvoering die enkel en alleen u zelf heeft. Uw eigen koffiemeubilair is daarmee buitengewoon herkenbaar. Deze herkenbaarheid wordt extra vergroot wanneer we uw eigen signing aanbrengen of zelfs beeldschermen toevoegen in de achterwand van de koffiepantry.

Koffietender

Wanneer u als koffieleverancier meedoet aan een tender, dan is het koffiemeubilair een belangrijk onderdeel ervan. We hebben regelmatig te maken met deze specifieke uitvragen. Samen met het projectteam ontwikkelen we een proefopstelling en zorgen we ervoor dat het koffiemeubilair scherp wordt geproduceerd zodat u in de tender goed beslagen ten ijs komt. Daarmee heeft u voordeel van onze ervaring van jaren!

Samenwerking

Belangrijk is dat u volledig kunt bouwen op ons vakmanschap en dat u geen extra omkijken heeft in het proces. Wij nemen de volledige zorg van het ontwerpen, bouwen en plaatsen voor uit handen. Daarnaast is het mogelijk dat wij de koffiekasten voor u op voorraad houden en dat wij op afroep voor u het koffiemeubel plaatsen.

Wij hechten een grote waarde aan een goede samenwerking en dat betekent dat integriteit voorop staat. Dus dat er geen informatie wordt gedeeld met andere leveranciers. Ook ontwerpen die uniek voor u gemaakt zijn, worden niet gedeeld. Wanneer u dat op prijs stelt werken wij uit uw naam, gaan wij samen met u en uw klant om tafel of verloopt de communicatie via uw eigen organisatie. Net wat voor u het fijnste werkt, wij passen ons aan en bouwen samen met u aan een duurzame relatie!